Jak manipulovat s mými polystyrenovými úly

Datum přidání: , Autor:

Přichystal jsem Vám návod, jak manipulovat s mými úly s polystyrenovým skeletem a polyuretanovou vložkou potaženou hliníkovou fólií.

Nástavky uchopím spodní pravou rukou a horní levou přes pravý roh nástavků a TAHEM je od sebe odděluji. To samé udělám s levým předním rohem. Následuje třetí a čtvrtý a pořád dokola, dokud nástavek uvolním (rozpěrák nebudete vůbec potřebovat, pokud vše natřete dokonale indulonou). Pokud by bylo potřeba rámky uvolnit rozpěrákem, tak rozpěrák vložím mezi rámky a jako šroubovákem zatočím nebo rozpěrákem rámek přes rámek.

Podmínkou je dokonalé natření dosedacích ploch MODROU INDULONOU (vhodné je i sádlo). Natřeme spodní i horní část nástavku, které jsou polepeny hliníkovou páskou. Tímto způsobem je nutné dokonale natřít i horní plochu dna. Vrstva musí být tak silná, že bude vše bílé. Velmi důležité je dokonale natřít indulonou dřevěnou lištu, na které jsou uloženy rámky (taktéž velmi silnou vrstvu).

Indulonu používám při každé návštěvě úlu a nátěr obnovuji. Rozpěrák nikdy nepoužívejte z boku přes nástavek, poškodil by se.